Näyttelykierros kouluille ja oppilaitoksille

Fazer tarjoaa opastetun näyttelykierroksen peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Näyttelykierros on maksuton ennakkoon varanneille koululais- ja opiskelijaryhmille, kun vierailu tapahtuu arkipäivänä, on osa opetusohjelmaa ja varauksen tekee ryhmän opettaja, ei ulkopuolinen matkanjärjestäjä. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä.

Osallistujien lukumäärä

Mikäli henkilömäärään tulee muutoksia, ilmoitathan meille niistä viimeistään 2 viikkoa ennen vierailupäivää.

Kouluryhmäsi tyyppi


Katso lisää kuvia

Tervetuloa varaamaan koulujen ja oppilaitosten Fazer Experience - näyttelykierroksia!

Kysymme ensin sinulta muutamia taustakysymyksiä näyttääksemme saatavilla olevat ajankohdat.

Ole hyvä ja valitse kouluryhmäsi tyyppi sekä ryhmäkoko.

Klikkaa sen jälkeen jatka-painiketta.

Koulut ja oppilaitokset

Kierros näyttelyssä Fazerin omien oppaiden johdolla kestää noin 45 min. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, yritysvastuuseen, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan.

Kierros sisältää tuotteiden maistelua. Näyttelykierroksen yhteydessä on mahdollisuus tehdä ostoksia myymälässä.

Ennakkoon varanneille koululais- ja opiskelijaryhmille näyttelykierros on maksuton, kun vierailukäynti on osa opetusohjelmaa. Kaikki oppilaat 4. luokasta ylöspäin ovat tervetulleita.

Ryhmän koko 10–50 henkeä. Varausta tehdessäsi, sisällytä osallistujien lukumäärään kaikki mukana tulevat lapset ja aikuiset.

Pyydämme teitä huomioimaan että olemme ravintola-aluetta ja tästä johtuen omien eväiden syönti ei ole mahdollista Vierailukeskuksessa. Voit tilata tarjoilut ryhmällesi meiltä.

Tutustuthan varausehtoihimme etukäteen.